söndag 7 januari 2024

Vilket väder

Det är vackert ute men vilken kyla vi haft några dagar, först ner mot -40 och sen blev det varmare. Då stannade termometern på -30. Då stannar vi inne och eldar i kaminen.

Under helgerna har vi jobbat med ett pussel som blev klart igår. 1000 bitar är ganska stort. Vi har också sett Sagan om ringen som räckt flera timmar. Under julen var vi sjuka med hosta, snuva, huvudvärk och ont i kroppen, sen hade vi otur med diskmaskinen som gick sönder och som pricken över i så gick spisen sönder på julafton. Som tur var hade vi gjort all mat färdigt. Spisen gick att laga och en ny diskmaskin inhandlades.
Jag fick fina julklappar på julafton och den finaste var från barnbarnet Arvid som förärade farmor med ett jättefint armband.

 


2 kommentarer:

  1. Vilket omväxlande väder ni haft. Kallt som tusan , ser jag. Men vackert. Äntligen skiner solen här idag från knallblå himmel. Då kan man stå ut med lite kyla. Tråkigt att ni var sjuka under julen, och så annat elände. Men sådant oflyt brukar vända och då känns allt som bortblåst. Hoppas ni har fina dagar nu. Kram från Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Omväxlande är precis vad det är, just nu är det -0,4. Kram Evy

      Radera