lördag 27 maj 2023

Vi hade i alla fall tur med vädret

Vi började vår resa ner mot Göteborg men strax ovanför Örnsköldsvik gick vår bil sönder och vi blev bärgade till en verkstad i Örnsköldsvik. Bilen skulle vara lagad efter fem dagar så vi bestämde oss för att fortsätta resan med tåg. På tåget snubblade jag och fick blåmärken lite här och där, men inget brutet som tur var. Vi besökte släkt i Sala och blev bjudna på lunch och träffade trevliga människor. Efter två nätter så fortsatte vi mot Göteborg, där stod träden i full blom och vädret var somrigt. Hemma hade det inte börjat grönska når vi startade vår resa.

 
Och det bästa av allt var ju så klart att få vara med Arvid, jag har längtat massor efter honom. Vi hade roliga dagar fyllda med lek både inne och ute. Vi gjorde ett besök på Botaniska trädgården som är så trevlig att vandra i och vackert. Mina planer från början var att handla på Ikea, Panduro och Selfmade men det rymdes inte mer i vår packning så inköpen blev minimala. En natt sov vi hos släkt i Töreboda innan vi startade vår hemresa först med tåg och sen vår bil.



4 kommentarer:

  1. Vilken otur men ändå tur. Att få umgås och njuta av sina små i familjen är guld värt. Den tiden springer fort förbi. Hoppas att allt återgått till normalläge med bil och sådant. Kram Eva

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja det mesta brukar ju ordna sig, bilen går bra och vi planerar för nästa resa till Göteborg. Då kommer det en till liten älskling att längta efter. Kram Evy

      Radera
  2. Oj då, en hel del otur men allt blev bra till sist. Man brukar kunna skratta åt eländet efteråt. Bra att resan till släkt o vänner ändå gick att genomföra. Att träffa småttingar är ju gulde värt. Jag har själv en gång suttit i bil ovanpå bergningsbil och det var i USA innan vi hade någon telefon i fickan. Det gick bra det med då vi rätt snabbt fick hjälp av förbipasserande. sånt e livet.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk att det ordnade sig förr utan mobiltelefoner. Ja vi är belåtna med att resan gick genomföra och att få träffa barnbarnet var ju viktigt.

      Radera