lördag 5 juni 2021

Barnbarn


Vår Arvid har hunnit bli sju månader och jag har längtat så efter att få träffa honom. Under resan gjorde vi som i höstas: tog mat med och åt utomhus allt för att inte dra med oss smitta. Det är ju trots allt 125 mil ner till honom. Vi har ju haft covid-19 i huset och fastän vi fått första sprutan vaccin vet man ju att man kan få det igen. Arvid är en lugn, eftertänksam och glad liten pojke som undersöker allt med sina pekfingrar. Vi hade trevliga och mysiga dagar tillsammans men till sist måste vi ju åka hem. Men om allt går som planerat så kommer dom upp i juli, då ska vi fortsätta med myset, pussarna och kramarna.




 


2 kommentarer:

  1. Vilken liten raring. Barnbarn är härligt att ha. Mitt barnbarn är ju snart vuxen men det är fortfarande lika härligt att ses och göra saker tillsammans.
    Hoppas du kan få träffa ditt lilla barnbarn i juli. Det är ju en mysig tid när de är små och lär sig saker hela tiden.
    Må gott!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Jag håller med om att barnbarn är härligt att ha, alla åldrar har sin tjusning.Du är ju så flitig med alla gåvor du gör åt de som behöver, jag lämnar mest in på Röda Korset.Men visst är det en härlig känsla att handarbeta! Allt gott till dig och en trevlig midsommar.

      Radera