fredag 24 maj 2024

Ljusa nätter

Jag kom igång med ett handarbete som jag varit tveksam till,  satte mig på altanen där det  var 23 grader och så här ljust kl 23:02 i går kväll. Härliga tider! 

Handarbetet är ett linne av bomullsgarn, det jag varit tveksam om är storleken och färgen, storleken mätte jag på en kofta och det var rätt. Färgen får jag se sen om jag vill ha.
 


6 kommentarer:

 1. Oj vad ljust, hos mig är det mörkt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kom upp till Norrland så får du en upplevelse.

   Radera
 2. Testar igen! Det är verkligen skönt så där fram på kvällskvisten nu. Har lite svårt att klara värmen dagtid. Men vi har tur och har både sol, skugga och friskt vatten! Älskar att sitta i uterummet på kvällen, ljuset gör att man inte vill gå in. Hoppas du börjar tycka om färgen!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att det fungerar igen! Jag sitter sällan i direkt solljus, trivs bäst i halvskugga och inte alltför varmt. Jag stickar på så får jag se om linnet blir mitt.

   Radera
 3. Ja tänk vilken underbar tid med ljuset här uppe. Jag säger här uppe eftersom även vi har ljusa nätter på finska sidan men lite längre ner än var jag gissar du bor. Nej man skulle inte alls vilja gå och lägga sig. Och vad gäller på kvällen om inte handarbetet, det är ju mycket trevligt det med. Lycka till med linnet, synd bara om det sen inte faller dig i smaken.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja tänk så viktigt med ljuset är för oss som har mörkt på vintern. Jag bor åtta mil in i landet från Luleå så du bor nog lite längre ner kanske. Jag får se hur det blir med linnet när det är klart.

   Radera