onsdag 29 april 2015

Mera av spillbitar

 Fler kort av spillbitar har det blivit, till det här kortet fick jag äntligen användning för hörn stansarna jag köpte på mässan i februari.

 I julklapp fick jag en stans att göra tags med, här har jag använt ganska tjock papp. Dom blir så härligt stora, mycket att dekorera och skriva på.


Under dagarna jag vilat ryggen så har jag funderat på lite annan ordning i hobbyrummet, flytta nån hylla, bättre förvaring för korten,m.m. Ett trevligt valborgsmässofirande önskar jag till er som tittar in här.

lördag 25 april 2015

Bokmärken






 I veckan har jag varit hemma några dagar från jobbet för att jag har haft ont i ryggen, så för att varva att ligga, gå och stå, så har jag stått och gjort några kort som är bra att ha till bokmärke.
 Närbild på några stycken, det här är ett bra sätt att använda spillbitar och udda stickers.




lördag 18 april 2015

Tre lika men olika

 När vi skulle fira tre jubilarer på jobbet. så gjorde jag ett kort till i samma stuk som två som jag gjort tidigare, lapptäcke av små bitar och en blomma med en knapp i mitten.
 Det nya kortet som skulle gå i rött och blått. Mycket av det röda som jag tog fram såg juligt ut men det här blev ju bra.
De här gjorde jag tidigare i vinter när alla mina restpapper låg på bordet. Nu åkte det fram papper igen på bordet så ett kort då och då ska det bli.


lördag 11 april 2015

En present

 En släkting beställde av mig en korg, docka och ett kort. Korgen är virkad av trasor i två gröna färger. Dockan går i samma blå och gröna toner. Nu är jag belåten med att sy dockor för den här gången. För det här är den sjunde i ordningen under februari och mars.
 Kortet skulle så klart gå i samma färg tema och den lilla lastbilen köpte jag när jag var i Älvsjö på mässan. I korgen ska det läggas mera saker och den ska slås om med cellofan och levereras till en liten pojke på hans dopdag.



söndag 5 april 2015

Ett ABC

 Helgen före påsk så använde jag ett presentkort som jag fick i julklapp. Kom på att jag behövde bokstavsstämplar och den här fina lådan med stämplar i blev det.
Vi fortsätter fira påsk, idag ska vi ut och elda och grilla. Imorgon blir det besök i några affärer eftersom vi ska till Luleå.

torsdag 2 april 2015

Glad Påsk

 I år har jag inte gjort så mycket till påsk bara den lilla kycklingen ovan. Såg mönstret i en tidning och jag får inte till benen som på bilden i tidningen, kanske därför han ser lite ledsen ut.
 Två kort och en tändsticksask blev det tidigare när jag hade mina rest bitar framme.

                         med ett kort från förra året önskar jag alla en Glad Påsk.